Hosting

Om een website te laten bouwen 
heb je drie dingen nodig:

1

EEN DOMEINAAM

Een domeinnaam is een adres van een website op het internet, zoals  www.sitters.nl of www.budgetwebworx.nl  
Via jouw eigen unieke domeinnaam ben jij overal ter wereld bereikbaar voor online bezoekers, en bezoekers kunnen dan ook een mail sturen naar een email-adres dat gekoppeld is aan jouw eigen domeinnaam zoals b.v. info@sitters.nl

2

EEN HOSTINGPAKKET

Een hostingpakket heb je nodig om een website op te plaatsen en om e-mailaccounts aan te maken. Je huurt dan simpel gezegd een stuk schijfruimte op een geoptimaliseerde webserver dat in een beveiligd datacenter staat van een hosting provider.

3

CMS SOFTWARE

CMS is software waarmee je een website kunt bouwen. Dit CMS moet worden geïnstalleerd op de webserver dat je huurt bij de hosting provider.

Het CMS dat wij gebruiken is WordPress. WordPress is het populairste en meest flexibele gratis CMS (content management systeem) ter wereld

Alles in één keer goed geregeld.

Met Antagonist hosting en domeinregistratie

Waarom antagonist?

Je krijgt een compleet hostingpakket. Alles voor de succesvolle start van jouw website. Je kunt direct aan de slag, zonder gedoe! En als er iets is, dan staan de experts van antagonist voor je klaar. 
Het hechte team werkt als een geöliede machine lekker efficiënt.  Ze automatiseren bijna alles, zodat zij zich volledig kunnen richten op jou als klant. Alles voor de best mogelijk gebruikservaring en een bedrijf waar wij zelf klant bij willen zijn.
Antagonist combineert het beste van VPS en shared webhosting. De flexibiliteit en technische voordelen van VPS, samengevoegd met de eenvoud en lage kosten van shared webhosting. Dit maakt Antagonist met afstand sneller, veiliger en betrouwbaarder dan wie dan ook!

Je profiteert van maximale veiligheid en zekerheid, omdat je pakket gegarandeerd eigen resources krijgt en op de server volledig wordt afgeschermd. Ten opzichte van traditionele (shared) webhosting deel je dus niets meer met anderen. Meer informatie over deze nieuwe vorm van webhosting kun je in dit artikel lezen.
Maak een keuze uit één van de drie pakketten, klik op de ga verder knop en u wordt doorgestuurd naar de website van antagonist om daar uw bestelling af te ronden. 
Wilt u toch liever dat wij dit voor je doen, neem dan contact op via het antwoordformulier op onze website.  

SLIM

Start het eerste jaar voordelig
€ 4,99
per maand
Excl. btw
Max. 1 website
1 domein inbegrepen
1 CPU-core
1 GB geheugen
25 GB SSD-opslag
1 TB dataverkeer
Gratis SSL
1 week backups
Uitgebreide e-mail
Virus- en spamfilters
Geen Redis-cache
Inclusief andere extra's
PHP
GA VERDER

PLUS

Start het eerste jaar voordelig
€ 9,99
per maand
Excl. btw
Max. 3 websites
1 domein inbegrepen
2 CPU-core
2 GB geheugen
50 GB SSD-opslag
2 TB dataverkeer
Gratis SSL
2 weken backups
Uitgebreide e-mail
Virus- en spamfilters
128 MB Redis-cache
Inclusief andere extra's
PHP, Python en Node.js
GA VERDER

PRO 

Start het eerste jaar voordelig
€ 19,99
per maand
Excl. btw
Max. 5 websites
1 domein inbegrepen
3 CPU-core
4 GB geheugen
75 GB SSD-opslag
3 TB dataverkeer
Gratis SSL
4 weken backups
Uitgebreide e-mail
Virus- en spamfilters
256 MB Redis-cache
Inclusief andere extra's
PHP, Python en Node.js
GA VERDER
envelope-ophoneenvelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram