ONLINE

Mini Website laten maken?

Heb je nog niet echt een volledige website nodig? Maar wil je wel online vindbaar zijn? Dan is een Mini Website een interessante oplossing.
Dan heb je een stukje online vindbaarheid, met een eigen logo en een professioneel e-mailadres bijvoorbeeld: info@joubedrijfsnaam.nl en dat staat professioneler op je Mini Website dan als er staat info@hotmail.com, info@kpnmail.nl of een info@gmail e-mailadres.

Bel 06-12886965 voor snel antwoord!

Mini Website - Wat staat er op?

Je Mini Website is eigenlijk een 1 pagina website met daarop bijvoorbeeld de volgende informatie:

Logo

Jou eigen bedrijfslogo

NAW-gegevens

Uw bedrijfsnaam - Adres en Woonplaats En de service of  diensten die je aanbied

Facebook likebox

Link naar je Facebook pagina of ander socialmedia platform

Telefoonnummer

Jou telefoonnummer 

Responsive Design

Een mini website heeft een responsive design, wat wil zeggen dat de pagina zich aanpast aan het formaat van scherm waarmee een bezoeker de pagina bekijkt. 
Van een desktop computer is dat meestal een scherm, tussen 19 of 21 inch. Bij een tablet is dit scherm tussen de 7 of 13,7 inch, en bij een kleiner scherm als dat van een smartphone, is dit tussen 4,7 - 6,7 inch.

Desktop

19 - 21 inch

Laptop

10 - 17 inch 

Tablet

7 - 13,3 inch

Mobiel

4,7 - 6,7 inch 

Mini Website Kosten

Het maken en ontwerpen van een Mini Website kan al vanaf € 445,- exclusief btw.

Heeft u nog geen Domeinnaam en een WebHosting bedrijf waar uw Mini Website ondergebracht kan worden, dan kunt u bij vimexx.nl een voordelig pakket afsluiten voor € 4,71 per maand. 

Heeft u een ander WebHosting bedrijf, dat is voor ons geen probleem, ook daar kunnen wij voor u een mini website op installeren.
Mocht u hier hulp bij nodig hebben, laat dit gerust weten. Wij helpen u graag.
JA IK WIL EEN MINI WEBSITE
envelope-ophoneenvelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram