Goed Vindbaar Met De Juiste Techniek

SEO - Uw zichtbaarheid op internet vergroten.

SEO voor zzp'ers, kleine bedrijven, verenigingen en winkeliers.

De meeste mensen starten hun zoektocht naar je diensten, producten of bedrijf in de zoekmachines van bijvoorbeeld Google of Bing. Sitters Internetbureau zorgt met de juiste SEO Technieken dat je website goed vindbaar is in de zoekmachines.
SEO of Zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization) is in 2021 de techniek waarop we een website hoog in zoekmachines zoals Google, Bing etc. kunnen laten scoren.
Deze techniek garandeert de vindbaarheid van uw website voor klanten die uw bedrijf nog niet kennen, maar wel op zoek zijn naar uw dienst of product.
SEO Sitters Internetbureau@800px

Goede Technische Basis

Voor een hoge positie in Google moet je website moet niet alleen goed gecodeerd en goed geïndexeerd zijn, je website moet ook snel, leesbaar (toegankelijk) en veilig zijn.
Wij hebben uitgebreide kennis van het WordPress CMS syteem en de juiste technieken om je WordPress website hoog in Google te krijgen.
SEO Hulp Sitters Internetbureau

Snelle Vindbare Website

Een website die langzaam laad, vinden veel mensen irritant. En de kans is dan heel groot dat vele potentiële klanten dan verder kijken bij de concurrent. Je loopt dus klanten en omzet mis met een lange laadtijd.

De laadtijd van jouw website ook belangrijk voor de positie van de organische zoekresultaten in Google.

Organische zoekresultaten zijn de resultaten die weergegeven worden onder de gesponsorde (betaalde) koppelingen. Deze positie is gratis en wordt bepaald door het algoritme van de zoekmachine en de relatie van een website met een betreffend zoekwoord.

Samen met onze kennis en vele verschillende tools kunnen wij het verschil maken. Een vindbare website in Google en een snelle website, daar zorgen wij voor.

Sitters Internetbureau gaat je hierbij helpen!

Wij zorgen voor een mooie nieuwe website, die beter vindbaar zal zijn in de zoekmachines.

We bespreken wat de wensen en de eisen zijn onder een genot van een kop koffie op ons kantoor. Daarna maken wij een SEO voorstel waarin het volgende besproken wordt:

  • De structuur van de website
  • De structuur van een pagina 
  • Het ontwerp (design) van de website
  • Zoekmachine optimalisatie
  • Social Media kanalen
  • En als laatste, wat de kosten zijn

Als het voorstel akkoord is gaan we aan de slag. 

envelope-ophonedot-circle-oenvelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram