Door onze vernieuwde aanpak bouwen wij webshops sneller en beter.

Webshop Laten Maken

Webshop Voor Een Betaalbare Prijs

Wil je een webshop die je klanten over de streep trekt om jou producten te kopen en die goed vindbaar is in de zoekmachines zoals Google en Bing? Dan zit je hier goed.

Alle webshops die wij maken worden gemaakt met het CMS Wordpress en met behulp van een e-commerce plugin WooCommerce kan (bijna) elk website in een professionele webshop worden veranderd.

En met WooCommerce is het mogelijk om een webshop in uw bestaande WordPress website te integreren.
Sitters Internetbureau Webshopbeheer uitbesteden

WIJ ZIJN DE PARTNER WAARMEE JE SAMEN EEN PROFESIONELE WEBShop MAAKT!

Webshop Laten Maken Bij Sitters Internetbureau?

Wil je een professionele webshop laten maken?

Wij maken mooie, gebruiksvriendelijke professionele webshops waarmee je goede resultaten behaald, en die een meerwaarde creëren, om je diensten of producten online te promoten.
Met welk idee kunnen wij jou onderneming helpen?
IK WIL EEN OFFERTE AANVRAGEN >>

6 Reden om door Sitters Internetbureau een webshop te laten bouwen!

Persoonlijk contact tijdens het bouwtraject;
Uniek ontwerp gericht op jouw branche;
Webshops zijn eenvoudig zelf te beheren;
Ondersteuning bij zelfbouw;
Geen grote investering benodigd als je meteen online wilt;
Betalen in termijnen mogelijk;
Sitters Internetbureau Webshopbeheer uitbesteden

Wij maken betaalbare webshops voor het MKB.

Webshop Voor Het MKB

Webshop Voor Een Goedlopende Onderneming

Een goed lopende onderneming kan als de dag van vandaag niet langer zonder een webshop. Steeds vaker bestellen particulieren en bedrijven hun producten online, waardoor u een groot aantal klanten misloopt als u zelf geen webshop heeft.
Heeft u geen fysieke winkel, maar je wilt wel producten verkopen? Dan is een webshop de ideale oplossing. Je hoeft niet te investeren in een duur winkelpand, maar je kunt direct starten met het online verkopen van je producten.

Door onze vernieuwde aanpak bouwen wij webshops sneller en beter.

De Belangrijkste Functies In WooCommerce

WooCommerce Fucties

Voor veel bedrijven, zzp'ers, verenigingen en winkeliers is een eigen website niet langer alleen een leuk aanvullend visitekaartje, maar ook een onmisbaar middel om informatie over te brengen en nieuwe klanten te werven.
Betaalmogelijkheden en koppelingen met andere systemen
WooCommerce wordt steeds populairder en alle belangrijke internet betalingsproviders hebben daarom een WooCommerce plugin voor hun betaalplatform ontwikkelt.
Wij werken met het betaalplatform mollie.
Mollie neemt alle technische aspecten van je betalingen uit handen.
Webdesign Sitters Internetbureau
Verschillende soorten producten
Met WooCommerce kunt u naast de “normale” producten ook variabele producten invoeren (bijvoorbeeld een broek in verschillende maten). Digitale producten, productcombinaties of externe producten zijn binnen één webshop mogelijk. Je kunt onbeperkt producten invoeren.
Verzending en belastingberekening
Voor de verzending van een order kunnen per land of landengroep verschillende kosten worden berekend. Met WooCommerce is het mogelijk om naast de Nederlandse BTW tarieven ook de belastingtarieven uit andere landen te hanteren.

WordPress Webshops Gebouwd Met WooCommerce

Met WordPress en een WooCommerce integratie is het mogelijk om zonder een grote investering een webshop te beginnen. U kunt heel eenvoudig zelf uw webshop beheren en mocht u dat willen, zelf producten toevoegen aan de webshop. Wij maken uw webshop inclusief alle hierboven genoemde fucties. 

100% tevredenheidsgarantie

U kunt net zo lang wijzigingen aan ons doorgeven totdat u 100% tevreden bent met de webshop.  Pas als u 100% tevreden bent met de webshop zetten wij hem online.

Benieuwd naar wat we voor je
kunnen bekenen?

Kom langs voor een goed gesprek en een lekkere bak koffie!
envelope-otagscheck-square-ophoneeurdot-circle-ocart-plusenvelopephonemap-markerdiamond linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram