+31 (0) 612 886 965
info@sitters.nl
Sitters-Internet-Bureau-logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Webshop Laten Maken

Door onze vernieuwde aanpak bouwen wij webshops sneller en beter.

Webshop Voor Een Betaalbare Prijs

Wil je een webshop die je klanten over de streep trekt om jou producten te kopen en die goed vindbaar is in de zoekmachines zoals Google en Bing? Dan zit je hier goed.
Alle webshops die wij maken worden gemaakt met het CMS Wordpress  en met behulp van een e-commerce plugin WooCommerce kan (bijna) elk website in een professionele webshop worden veranderd.
En met WooCommerce is het mogelijk om een webshop in uw bestaande WordPress website te integreren.
webshop-sitters internetbureau tholen

Voordelen van Sitters Internetbureau

Zoek je een partner waar je een professionele webshop kan laten maken? 

Ben je net een onderneming begonnen?

Dan is online aanwezigheid extra belangrijk. 
Probeer één van onze Wordpress Website pakketten. Je betaald hierbij alleen voor wat je nodig hebt, en dat kan ook in termijnen die bij jou uitkomen. Wil je liever een offerte op maat, klik dan op vraag offerte aan.
OFFERTE OP MAAT AANVRAGEN
Persoonlijk contact tijdens het bouwtraject;
Uniek ontwerp gericht op jouw branche;
Ondersteuning bij zelfbouw;
Geen grote investering benodigd als je meteen online wilt;
Betalen in termijnen mogelijk;
webshop-sitters internetbureau tholen

Webshop Voor Het MKB

Wij maken betaalbare webshops voor het MKB.

Webshop Voor Een Goedlopende Onderneming

Een goed lopende onderneming kan als de dag van vandaag niet langer zonder een webshop. Steeds vaker bestellen particulieren en bedrijven hun producten online, waardoor u een groot aantal klanten misloopt als u zelf geen webshop heeft.
Heeft u geen fysieke winkel, maar je wilt wel producten verkopen? Dan is een webshop de ideale oplossing. Je hoeft niet te investeren in een duur winkelpand, maar je kunt direct starten met het online verkopen van je producten.

De Belangrijkste Functies In WooCommerce

Door onze vernieuwde aanpak bouwen wij webshops sneller en beter.

WooCommerce Fucties

Naast functies zoals de, facturen, voorraadbeheer, winkelwagen, rapporten, kortingsbonnen, bevestigingsmails, pakbonnen, etc. zijn de volgende eigenschappen voor u als online ondernemer belangrijk.

Betaalmogelijkheden en koppelingen met andere systemen

WooCommerce wordt steeds populairder en alle belangrijke internet betalingsproviders hebben daarom een WooCommerce plugin voor hun betaalplatform ontwikkelt.  
Wij werken met het betaalplatform mollie. 
Mollie neemt alle technische aspecten van je betalingen uit handen.
webshop-sitters internetbureau tholen

Verschillende soorten producten

Met WooCommerce kunt u naast de “normale” producten ook variabele producten invoeren (bijvoorbeeld een broek in verschillende maten). Digitale producten, productcombinaties of externe producten zijn binnen één webshop mogelijk. Je kunt onbeperkt producten invoeren.

Verzending en belastingberekening

Voor de verzending van een order kunnen per land of landengroep verschillende kosten worden berekend. Met WooCommerce is het mogelijk om naast de Nederlandse BTW tarieven ook de belastingtarieven uit andere landen te hanteren.

WordPress Webshops Gebouwd Met WooCommerce

Met WordPress en een WooCommerce integratie is het mogelijk om zonder een grote investering een webshop te beginnen. U kunt heel eenvoudig zelf uw webshop beheren en mocht u dat willen, zelf producten toevoegen aan de webshop. Wij maken uw webshop inclusief alle hierboven genoemde fucties. 

100% tevredenheidsgarantie

U kunt net zo lang wijzigingen aan ons doorgeven totdat u 100% tevreden bent met de webshop.  Pas als u 100% tevreden bent met de webshop zetten wij hem online.

Benieuwd naar wat we voor je
kunnen bekenen?

Kom langs voor een goed gesprek en een lekkere bak koffie!
th-listclosecheck-square-ochevron-downenvelopephonemap-markerdiamond linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram