+31 (0) 612 886 965
info@sitters.nl
Sitters-Internet-Bureau-logo
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Even voorstellen

Ik ben Daan Sitters 54 jaar oud, werk vanuit een thuiskantoor in Tholen (Provincie Zeeland), gelegen nabij Bergen op Zoom met uitvalswegen naar Steenbergen, Roosendaal, Breda, en Rotterdam.
En  eigenaar van Sitters Internetbureau.

Ervaring met het bouwen van websites, grafische design, SEO (zoekmachineoptimalisatie) social media marketing en aanverwante internet diensten sinds 2011.

Daan Sitters Sitters Internetbureau Tholen

Website Bouw

Meer dan 18 jaar geleden ben ik hobbymatig begonnen met het ontwerpen en bouwen van websites, in eerste instantie was dat natuurlijk mijn eigen website, gebaseerd op een html template.

In 2011 heb ik besloten om van mijn hobby ook mijn werk te maken en ben me meer gaan verdiepen in het bouwen van website's met het CMS systeem van WordPress.

Waarom heb ik voor WordPress gekozen?

Een aantal redenen waarom ik WordPress gebruik zijn:
 • WordPress is Open Source
  Open Source houdt in dat je niet vast zit aan één leverancier. Het WordPress CMS is gratis en iedereen kan bij de code om deze in te zien en te verbeteren.
 • WordPress is eenvoudig in het gebruik
  Ik heb in de afgelopen jaren veel technieken langs zien komen, maar voor mij is WordPress veruit het eenvoudigst in het gebruik. Dat is voor mij prettig maar ook voor mijn klanten, de gebruikers.
 • WordPress is makkelijk uitbreidbaar
  Er zijn veel, heel veel plugins. Een plugin voor WordPress is een software pakketje dat functionaliteiten aan je WordPress website toevoegt. Dat pakketje plug je als het ware letterlijk in je WordPress CMS, en je functionaliteit is toegevoegd.
 • WordPress kennis is overal beschikbaar
  Wereldwijd wordt er erg veel gepubliceerd en gedocumenteerd over WordPress. Het vinden van enige hulp of het inhuren van een developer is dan ook geen probleem. 30% van alle websites wereldwijd draait op basis van WordPress.
 • En de voornaamste reden is vrijheid
  Veel internetbureau's gebruiken zelf ontwikkelde CMS systemen, waar de rechten van het ontwerp, de speciaal ontworpen code, en de gebruikte technieken bij het bureau (de maker) liggen. Bij mij is dat niet zo, alles wat ik maak is volledig van jou en mag worden hergebruikt. Dus als je over wilt stappen naar een ander bureau, is dit geen probleem. 
   
SEO - Tholen - Sitters Internetbureau

SEO - Zoekmachine Optimalisatie

SEO - Zoekmachine Optimalisatie is een specialisme apart. SEO is een techniek om hoger in de resultaten van Google uit te komen zonder advertentiekosten te betalen, ook wel organische vindbaarheid genoemd. 

Sinds 2015 ben ik actief bezig met SEO en help ik de organische vindbaarheid van bedrijven te verbeteren.

Persoonlijk contact en een duidelijk plan zijn de basis van een goede samenwerking!

Een plan dat er onder andere voor zorgt dat je verder kunt met het verbeteren van de volgende zaken:

 • Technische SEO van de website
 • Content op de website
 • Website-autoriteit van de website
 • Interne linksstructuur van de website

 

Ik werk als SEO Consultant zonder vast contract, dus u zit nergens aan vast. Ik bewijs mijn waarde iedere maand opnieuw.
Ik ben helder over mijn prijsstelling en werk op basis van uurtje-factuurtje. Ik werk met een vast uurtarief van € 75,- per uur (excl. BTW) voor mijn SEO werkzaamheden.

Bij mij dus geen verborgen kosten of ingewikkelde contracten, je betaald niet voor dure kantoren, auto's en managers. Je betaalt bij mij alleen voor de daadwerkelijke gewerkte uren.

Nieuwe Uitdagingen

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en zoek daarbij partners die met mij een lange termijn samenwerking willen aangaan. Ik doe dat zowel in opdracht, in samenwerking als in eigen beheer. 

Nieuwe mensen ontmoeten, nieuwe ideeën opdoen en nieuwe dingen uitproberen daar hou ik van.
Een persoonlijke benadering van mijn klanten vind ik belangrijk en daar steek ik dan ook veel tijd in. Voor mij ligt de uitdaging er in om zo goed mogelijk te begrijpen wat de klant wil, en zijn verhaal te vertalen naar een gebruiksvriendelijke en intuïtieve website.

Het is mijn passie om de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van webdesign en WordPress te volgen. En daarom kan ik een hoge kwaliteit en een goede service garanderen aan al mijn klanten.

En als compact bureau heb ik korte communicatielijnen en geen overhead,  en dat merk je in mijn prijs-kwaliteitsverhouding.

Ik geloof in het realiseren van mooie projecten door een goede samenwerking.
Ik nodig u daarom graag uit voor een vrijblijvend gesprek!

Daan Sitters

Eigenaar/contactpersoon
Ondernemersweg 6
4691 SL Tholen
Support: +31 612 886 965
th-listclosechevron-downhomeenvelopephone-handsetphonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram