WERKWIJZEN SITTERS INTERNETBUREAU

Website Laten Maken

Oriëntatie Gesprek Website Laten Bouwen Sitters Internetbureau

1. Vrijblijvend Oriëntatie Gesprek

Om een duidelijk beeld te krijgen van wat je wensen zijn, stellen wij u een aantal belangrijke vragen voordat we met het ontwerp van de website beginnen. Bijvoorbeeld vragen zoals:
Wat wilt u bereiken met een website? Wat is uw doelgroep? Welke uitstraling moet uw website hebben? Wie gaat of gaan uw website straks onderhouden?

Dit doen wij doormiddel van een vragenformulier die wij u van te voren toesturen, zodra u deze heeft ingevuld en heeft teruggestuurd, zullen wij U uitnodigen om deze vragen in een persoonlijk gesprek samen met u door te nemen.

2. Wat Zijn De Kosten Van Uw Website - Offerte

Op grond van de antwoorden die u gegeven heeft en het persoonlijke gesprek, brengen wij een offerte uit. Hierin staan naast de kosten van de website ook de werkzaamheden en het een plan van aanpak omschreven. Zo weet u precies wat u van ons kunt verwachten en zijn er achteraf geen verrassingen.

Als u met ons voorstel akkoord gaat, vragen wij u een aanbetaling van 30% van de totaalofferte te voldoen binnen 7 dagen. Zodra wij het bedrag ontvangen hebben gaan wij aan de slag met Uw website.
Offerte Website Laten Bouwen Sitters Internetbureau
Website Setup Sitters Internetbureau

3. Website Setup & Structuur Bepalen

De eerste stap in het opzetten van je nieuwe website of webshop is het installeren van een CMS (content management systeem) dit is een systeem waarbij je op eenvoudige wijze een website kunt ontwikkelen en content kunt beheren. Wij gebruiken hiervoor voornamelijk WordPress.

Samen met U bepalen we een logische indeling van de website, we bepalen het aantal pagina's dat nodig is om Uw bedrijf goed op de kaart te zetten. We zetten een duidelijke navigatiestructuur op.

Een goed gestructureerde website is niet alleen fijn voor de bezoekers van uw website, maar is ook zeer belangrijk voor de vindbaarheid in zoekmachines zoals b.v. Google en Bing.

4. Webdesign - Het Ontwerp Van De Website

Afhankelijk van wat uw voorkeuren zijn en de uitkomst van de vragenlijst en het persoonlijke gesprek in de oriëntatiefase, gaan wij een ontwerp voor Uw website maken. Hier kunt u kiezen uit een bestaande template die wij volledig op maat aan uw huisstijl aanpassen, of we maken een compleet nieuw ontwerp op basis van Uw huisstijl.

Wij zorgen er ook voor dat de website zo ontworpen wordt dat deze gebruiksvriendelijk is, en op elk mobiele scherm goed wordt weergegeven. (responsive design).
Webdesign Sitters Internetbureau

5. Afbeeldingen Plaatsen Op De Website

Afbeeldingen kraken of maken uw website. De juiste keuze van afbeeldingen en/of illustraties zijn belangrijk voor de uitstraling van uw website. Als u zelf niet de beschikking heeft over afbeeldingen, foto's of illustraties, kunnen wij u adviseren in het vinden van goede rechtenvrije afbeeldingen.

6. Websiteteksten Schrijven En Aanleveren

U kunt de tekst voor uw website zelf aanleveren. Als u nog geen teksten heeft geschreven kunnen wij voor U de tekst schrijven of laten schrijven. Een goed geschreven tekst is zeer belangrijk voor Uw website. Niet alleen voor het overbrengen van de juiste informatie aan Uw klanten maar ook voor de vindbaarheid in de zoekmachines, zoals Google en Bing.
Websiteteksten schrijven Sitters Internetbureau
Website Testen en Opleveren Sitters Internetbureau

7. Testen En Opleveren Van De Website

Zodra wij klaar zijn met bouwen van de website testen wij deze op alle functionaliteiten offline. Zodra deze test is geslaagd zetten wij de website online.

Wil je weten wat het kost? App nu!

envelope-ophonedot-circle-oenvelopephonemap-marker linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram